Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab z w nim niespodzianka, berlinki w sosie Pesto.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113079
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 804
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 602
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113079
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 804
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 602
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Układamy na każdy kawałek mięsa po plastrze sera.
4. Smarujemy cienko Pesto.
5. Berlinkę kroimy na 3 części, jedną część układamy na serze.
6. Zwijamy roladki.
7. Zanurzamy w roztrzepanym widelcem jajku.
8. Obtaczamy w bułce tartej.
9. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
10. Roladki gotowe. 11. Smacznego.