Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 919 Ocena: 10748
Dodano: 10.02.2019
Odsłon: 539
3-4 os. | 30 min | łatwe | tanie |
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Układamy na każdy kawałek mięsa po plastrze sera.
4. Smarujemy cienko Pesto.
5. Berlinkę kroimy na 3 części, jedną część układamy na serze.
6. Zwijamy roladki.
7. Zanurzamy w roztrzepanym widelcem jajku.
8. Obtaczamy w bułce tartej.
9. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
10. Roladki gotowe.
11. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

pelen_brzuszek 10 lutego 2019Zgłoś do usunięcia
jaki smaczny pomysł :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Docherro 10 lutego 2019Zgłoś do usunięcia
Smaczny i ciekawy obiad z niespodzianką:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Nevermore 10 lutego 2019Zgłoś do usunięcia
Super, świetnie wyglądają i pysznie smakują :)Biorę 2 na jutro ;) Za takie danie, to dam nawet +6,5 :D Odpowiedzi: 2 ▼
0 Kto głosował? | Odpowiedz