Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten kotlet ukrywający się pod dużą ilością cebuli to właśnie rumsztyk:). Danie ciężkie i tłuste, ale i smaczne.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4845
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34386
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2067
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113752
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4845
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34386
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2067
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113752
Składniki
Mięso mielone zagniatamy z solą, pieprzem i papryką słodką. Formujemy okrągłe kotlety, smażymy na rozgrzanym oleju, z dwóch stron do zarumienienia przez około 15 minut.
Cebulę kroimy w piórka. Smażymy na rozgrzanym oleju, posypujemy solą i pieprzem. Podlewamy wodą, dusimy do wyparowania wody i miękkości cebulu.
Do cebuli przekładamy usmażone kotlety.