Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 176
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 176
Składniki
Ryby oczyść, pokrój w kostkę i skrop sokiem z cytryny. Odstaw do lodówki na 30 minut.
Cebulę obierz z łupin i drobno posiekaj. Marchewki oskrob i pokrój w plasterki wraz z umytymi pieczarkami.
Warzywa i grzyby przesmaż chwilę na maśle i zalej wodą. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Gotuj do czasu, aż marchewka będzie całkiem miękka.
Następnie dodaj rybę i całość gotuj jeszcze około 10 minut. Z masła i mąki przygotuj zasmażkę i zagęść potrawę.
Podawaj w wydrążonym chlebie. Posyp koperkiem.Źródło: Telemax