Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowanej zapiekanki z rybą jeszcze nie jedliście. Nie masz pomysłu na piątkowy obiad, ten przepis jest właśnie dla Ciebie. Filety rybne zapiekane z warzywami, idealne połącznie, danie rozpływa się w ustach. Spróbuj i przekonaj się.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37358
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37358
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Składniki
4. Danie gotowe, podaję z ziemniakami. 5. Smacznego.
1. Fileta myję, osuszam, doprawiam przyprawą oraz solą. Panieruję w mące pszennej w roztrzepanym widelcem jajku i w bułce tartej. Smażę na rozgrzanym oleju z obu stron. Po usmażeniu układam w naczyniu żaroodpornym i przykrywam każdy kawałek ryby żółtym serem.
2. Warzywa gotuję w osolonej wodzie. Po ugotowaniu układam na żółtym serze. 3. Zapiekam w rozgrzanym piekarniku 10 minut w 180°C.