Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rybka św. Piotra"
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15622
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4699
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 367
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2898
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15622
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4699
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 367
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2898
Składniki
Rybę posól, popieprz i natrzyj czosnkiem. Odstaw w chłodne miejsce na godzinę.
Każdy filet rozłóż na kawałku folii aluminiowej, odrobinę skrop oliwą, połóż na wierzchu zioła i plasterki limonki. Zawiń szczelnie w folię i piecz w temperaturze 170 stopni ok. 30 minut.
Po upieczeniu odwiń, wylej nadmiar soku, zdejmij limonkę i zioła. Podawaj z ulubioną sałatką..Źródło: Show