Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rybki pod warzywami"
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9869
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2503
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1649
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 606
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3775
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9869
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2503
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1649
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 606
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3775
Składniki
Papryki i ogórki pokrój w kostkę, cebule w piórka. Warzywa podlej wodą, dodaj przyprawy, duś pod przykryciem 30 min. Dodaj koncentrat pomidorowy, posyp cukrem, przypraw do smaku, zagotuj. Przestudź.
Ryby przypraw solą. Mąkę zmiksuj z jajkiem i mlekiem (ciasto powinno być dość gęste). Ryby obtocz w cieście, usmaż na oleju z obydwu stron na złoty kolor.
Ułóż na półmisku warstwami, polewając warzywnym sosem. Ostudź, wstaw do lodówki.
Czas przygotowania 40 min, ilość porcji 8, cena za porcję 2,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie