Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rybki pod warzywami"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12387
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1398
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13286
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5636
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12387
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1398
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13286
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5636
Składniki
Papryki i ogórki pokrój w kostkę, cebule w piórka. Warzywa podlej wodą, dodaj przyprawy, duś pod przykryciem 30 min. Dodaj koncentrat pomidorowy, posyp cukrem, przypraw do smaku, zagotuj. Przestudź.
Ryby przypraw solą. Mąkę zmiksuj z jajkiem i mlekiem (ciasto powinno być dość gęste). Ryby obtocz w cieście, usmaż na oleju z obydwu stron na złoty kolor.
Ułóż na półmisku warstwami, polewając warzywnym sosem. Ostudź, wstaw do lodówki.
Czas przygotowania 40 min, ilość porcji 8, cena za porcję 2,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie