Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na to danie był krótki: ma być szybko i smacznie. Tak powstał szybki i prosty w przygotowaniu obiad w postaci ryżu z mięsem mielonym i mieszanką warzyw na patelnię. Jest smaczny i pożywny.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 306
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 711
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 306
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 711
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Ryż gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Warzywa na patelnie podsmażamy zgodnie z instrukcją na opakowaniu i odstawiamy. Na patelnię wlewamy oliwę, podsmażamy na niej posiekaną cebulę. Kiedy się zeszkli dodajemy mięso mielone. Doprawiamy solą i pieprzem, podsmażamy. Gdy mięso nie będzie już surowe, dodajemy warzywa, mieszamy i chwilę podsmażamy. Dodajemy ryż, doprawiamy ulubionymi ziołami, całość łączymy i podajemy.