Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15029
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1840
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8807
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3162
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15029
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1840
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8807
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3162
Składniki
Grzyby oczyść, potnij w plasterki. Marchewkę obierz, paprykę rozetnij, usuń pestki. Warzywa pokrój w słupki. Sałatę opłucz, porwij na kawałki. Na patelni rozgrzej olej. Smaż na nim grzyby przez 5 minut. Dodaj marchewkę i paprykę. Smaż kolejne 5 minut. Przypraw sosem sojowym i pieprzem.
Arkusze papieru kolejno zwilż wodą, aż staną się gładkie i elastyczne. Na każdym połóż sałatę oraz porcję farszu. Zwiń jak gołąbki. Podgrzej na parze.Źródło: Naj