Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem nie mamy siły ani ochoty by coś zrobić na obiad lub kolację.Ja polecam moje schabowe na szybko smacznie i efektownie podane mięsko. Polecam:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8471
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 542
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8471
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 542
Składniki
Schabik pokroić w pół centymetrowe plastry,obtoczyć w mące posypać zmielonym kminkiem ,posolić ,popieprzyć i kłaść na rozgrzany tłuszcz. Obsmażyć z dwóch stron. Kłaść na ręcznik papierowy by odsączyć nadmiar tłuszczu.
Smacznego życzę!