Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Skrzydełka prowansalskie"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14013
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15841
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14013
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15841
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6412
Składniki
Mięso umyj, osusz. Natrzyj solą, pieprzem, słodką papryką. Rozgrzej olej i obsmaż skrzydełka z obu stron na rumiano. Pomidory obierz, przekrój na pół. Pokrój selera, paprykę, posiekaj szczypiorek i czosnek. W naczyniu żaroodpornym ułóż skrzydełka, nakryj warzywami.
Posyp solą, pieprzem, ziołami, szczypiorkiem, czosnkiem. Na wierzchu ułóż plastry mozzarelli. Piecz 30 min w temp. 180°C.
Porcje: 5, : 60 min, Cena: 3,60 zł, Kalorie: 391 kcalŹródło: Bella Relaks