Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mogą stać w lodówce nawet 2 tygodnie.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 19
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 48
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 43
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 857
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 189
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 19
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 48
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 43
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 857
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 189
Składniki
Na oleju zeszklić pokrojoną w półplasterki cebulę.Dodać cukier mieszać,aż się rozpuści,wlać ocet,wrzucić liść laurowy,angielskie ziele i koncentrat pomidorowy,dusić kilkanaście minut.
Zdjąć z ognia i dodać gorczycę.Wystudzić.
Wymoczone i osuszone filety pokroić na kawałki.Układać warstwami w słoju,przekładając każdą warstwę zimnym sosem.
Wstawić do lodówki na 2 dni aby się przegryzły.
.