Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Smakowite babeczki niespodzianki"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2828
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2828
Składniki
Mleko podgrzej ze szczyptą soli. Wkrusz drożdże i wymieszaj. Następnie pozostaw do wyrośnięcia. Część mąki wysyp na stolnicę i zagnieć ciasto. Blaszkę do pieczenia wyłóż kawałkami ciasta.
Pieczarki zesmaż na patelni, dodaj cebulę, jajka, ser i pietruszkę.
Na wyłożone ciasto dodaj starty ser.
Wlej farsz grzybowo-jajeczny.
Naczynie wstaw do piekarnika i piecz przez 15 minut.
<strong>Przepis nadesłała: Jadwiga Smolińska</strong>Źródło: Kurier TV