Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Smażone pierogi z serem"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12980
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1472
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14277
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5904
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12980
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1472
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14277
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5904
Składniki
Z przesianej mąki, soli, ciepłej wody i oleju zagnieść elastyczne ciasto. Odstawić.
Cebulę i czosnek posiekać. Na lekko rozgrzanym maśle zeszklić razem. Twaróg wymieszać z siekanymi ziołami i smażoną cebulą z czosnkiem, dodać żółtka, doprawić do smaku, dość pikantnie.
Ciasto rozwałkować na cienki placek i wycinać kółka. Nakładać farsz i starannie zlepiać pierogi. Gotować w osolonym wrzątku. Gdy lekko przestygną smażyć na głębokim tłuszczu, podawać.Źródło: Twoje Imperium