Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba do obiadu.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2574
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3455
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1546
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2231
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2574
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3455
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1546
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2231
Składniki
Jeżeli była zamrożona ryba to odmrozić. Lekko wydusić i osuszyć papierowym ręcznikiem.Posypać przyprawami.
Panierować w mące, jajku potem bułce tartej.
Układać na rozgrzaną patelnię z olejem i smażyć.
Obrócić i smażyć z drugiej strony.
Przełożyć do garnka i podpiec z 10 min. w 180*.
Podawać do obiadu z frytkami i kiszoną kapustą.