Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba do obiadu.
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 5661
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 29646
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 5661
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 29646
Składniki
Jeżeli była zamrożona ryba to odmrozić. Lekko wydusić i osuszyć papierowym ręcznikiem.Posypać przyprawami.
Panierować w mące, jajku potem bułce tartej.
Układać na rozgrzaną patelnię z olejem i smażyć.
Obrócić i smażyć z drugiej strony.
Przełożyć do garnka i podpiec z 10 min. w 180*.
Podawać do obiadu z frytkami i kiszoną kapustą.