Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba do obiadu.
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 210
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 210
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Składniki
Jeżeli była zamrożona ryba to odmrozić. Lekko wydusić i osuszyć papierowym ręcznikiem.Posypać przyprawami.
Panierować w mące, jajku potem bułce tartej.
Układać na rozgrzaną patelnię z olejem i smażyć.
Obrócić i smażyć z drugiej strony.
Przełożyć do garnka i podpiec z 10 min. w 180*.
Podawać do obiadu z frytkami i kiszoną kapustą.