Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba do obiadu.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3545
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 516
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 338
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 7268
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 488
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3545
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 516
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 338
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 7268
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 488
Składniki
Jeżeli była zamrożona ryba to odmrozić. Lekko wydusić i osuszyć papierowym ręcznikiem.Posypać przyprawami.
Panierować w mące, jajku potem bułce tartej.
Układać na rozgrzaną patelnię z olejem i smażyć.
Obrócić i smażyć z drugiej strony.
Przełożyć do garnka i podpiec z 10 min. w 180*.
Podawać do obiadu z frytkami i kiszoną kapustą.