Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 259
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 259
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę, wrzucić pokrojoną w kostkę cebulę, plasterki czosnku, płatki chili i posiekane fileciki anchois. Smażyć kilka minut, co jakiś czas mieszając.
Następnie wrzucić pokrojone pomidory, oliwki i kapary. Doprawić do smaku solą i pieprzem, gotować kolejne kilka minut. Na koniec dodać posiekaną natkę pietruszki lub bazylię. Podawać z makaronem.