Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miso świetnie nadaje się do marynowania ryb, nic więcej nie potrzeba.
Młoda kapusta duszona z dodatkiem małych pomidorków, zaprawiona śmietaną z kl...
Odsłon: 84
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 100
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40755
Młoda kapusta duszona z dodatkiem małych pomidorków, zaprawiona śmietaną z kl...
Odsłon: 84
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 100
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40755
Składniki
Niestety gdzieś zniknęły mi zdjęcia, więc musi wystarczyć te, jak smażyłam ziemniaki :) Filet podzieliłam na porcje, posmarowałam je pastą miso i odłożyłam do lodówki, w wersji szybkiej nie jest to konieczne. Miso jest słone, kwaskowe, jakby o smaku pumpernikla, idealnie podkreśla walory smakowe ryby. Rybę usmażyłam, Ugotowałam młode ziemniaki w wyszorowanych mundurkach i połówki obsmażyłam. Obsypałam je solą, pieprzem i rozmarynem.
Smacznego :)