Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miso świetnie nadaje się do marynowania ryb, nic więcej nie potrzeba.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5510
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29861
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 246
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19558
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1109
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5510
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29861
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 246
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19558
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1109
Składniki
Niestety gdzieś zniknęły mi zdjęcia, więc musi wystarczyć te, jak smażyłam ziemniaki :) Filet podzieliłam na porcje, posmarowałam je pastą miso i odłożyłam do lodówki, w wersji szybkiej nie jest to konieczne. Miso jest słone, kwaskowe, jakby o smaku pumpernikla, idealnie podkreśla walory smakowe ryby. Rybę usmażyłam, Ugotowałam młode ziemniaki w wyszorowanych mundurkach i połówki obsmażyłam. Obsypałam je solą, pieprzem i rozmarynem.
Smacznego :)