Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miso świetnie nadaje się do marynowania ryb, nic więcej nie potrzeba.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2693
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3046
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2693
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3046
Składniki
Niestety gdzieś zniknęły mi zdjęcia, więc musi wystarczyć te, jak smażyłam ziemniaki :) Filet podzieliłam na porcje, posmarowałam je pastą miso i odłożyłam do lodówki, w wersji szybkiej nie jest to konieczne. Miso jest słone, kwaskowe, jakby o smaku pumpernikla, idealnie podkreśla walory smakowe ryby. Rybę usmażyłam, Ugotowałam młode ziemniaki w wyszorowanych mundurkach i połówki obsmażyłam. Obsypałam je solą, pieprzem i rozmarynem.
Smacznego :)