Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 78
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 601
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5655
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 78
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 601
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5655
Składniki
Mięso pokrój w kostkę. Ponakłuwaj na wykałaczki kostki mięsa, plasterki cebuli, plastry papryki i pieczarki.
Gotowe szaszłyki posmaruj mieszanką oliwy, soku z cytryny, tartego czosnku, oregano i odstaw na co najmniej 2 godziny.
Szaszłyki podsmaż i przełóż do brytfanny. Piecz przez ok. 15 minut w 160 st. C.
Czas przygotowania: 30 min (bez marynowania) 330 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień