Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 337
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 208
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34212
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 162
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 337
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 208
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34212
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 162
Składniki
Mięso pokrój w kostkę. Ponakłuwaj na wykałaczki kostki mięsa, plasterki cebuli, plastry papryki i pieczarki.
Gotowe szaszłyki posmaruj mieszanką oliwy, soku z cytryny, tartego czosnku, oregano i odstaw na co najmniej 2 godziny.
Szaszłyki podsmaż i przełóż do brytfanny. Piecz przez ok. 15 minut w 160 st. C.
Czas przygotowania: 30 min (bez marynowania) 330 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień