Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Plastry szynki doprawione solą i pieprzem usmażone z cebulką, podane z ugotowanymi ziemniakami i warzywną sałatką z kapusty, ogórków, cebuli, marchwi i papryk.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 834
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 674
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5794
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 600
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4829
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1042
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 834
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 674
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5794
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 600
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4829
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1042
Składniki
Na rozgrzanej patelni z tłuszczem smażymy doprawione solą i pieprzem plastry szynki z obu stron na rumiany kolor, do ich miękkości. W ostatniej fazie smażenia na patelnię dodajemy pokrojoną w piórka cebulę. Całość smażymy do ładnego zeszklenia się cebuli. Gotowe plastry mięsa podajemy z ziemniakami okraszonymi cebulką oraz z sałatką warzywną i ostrymi papryczkami. Smacznego !!!