Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Plastry szynki doprawione solą i pieprzem usmażone z cebulką, podane z ugotowanymi ziemniakami i warzywną sałatką z kapusty, ogórków, cebuli, marchwi i papryk.
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1670
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 233
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 561
Witam serdecznie!!! Dzisiaj polecam pyszne śledzie wigilijne w zalewie octowe...
Odsłon: 19494
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1670
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 233
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 561
Witam serdecznie!!! Dzisiaj polecam pyszne śledzie wigilijne w zalewie octowe...
Odsłon: 19494
Składniki
Na rozgrzanej patelni z tłuszczem smażymy doprawione solą i pieprzem plastry szynki z obu stron na rumiany kolor, do ich miękkości. W ostatniej fazie smażenia na patelnię dodajemy pokrojoną w piórka cebulę. Całość smażymy do ładnego zeszklenia się cebuli. Gotowe plastry mięsa podajemy z ziemniakami okraszonymi cebulką oraz z sałatką warzywną i ostrymi papryczkami. Smacznego !!!