Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Plastry szynki doprawione solą i pieprzem usmażone z cebulką, podane z ugotowanymi ziemniakami i warzywną sałatką z kapusty, ogórków, cebuli, marchwi i papryk.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8670
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7265
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4971
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327938
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8670
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7265
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4971
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327938
Składniki
Na rozgrzanej patelni z tłuszczem smażymy doprawione solą i pieprzem plastry szynki z obu stron na rumiany kolor, do ich miękkości. W ostatniej fazie smażenia na patelnię dodajemy pokrojoną w piórka cebulę. Całość smażymy do ładnego zeszklenia się cebuli. Gotowe plastry mięsa podajemy z ziemniakami okraszonymi cebulką oraz z sałatką warzywną i ostrymi papryczkami. Smacznego !!!