Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Plastry szynki doprawione solą i pieprzem usmażone z cebulką, podane z ugotowanymi ziemniakami i warzywną sałatką z kapusty, ogórków, cebuli, marchwi i papryk.
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 97
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2626
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 106924
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2070
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 97
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2626
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 106924
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2070
Składniki
Na rozgrzanej patelni z tłuszczem smażymy doprawione solą i pieprzem plastry szynki z obu stron na rumiany kolor, do ich miękkości. W ostatniej fazie smażenia na patelnię dodajemy pokrojoną w piórka cebulę. Całość smażymy do ładnego zeszklenia się cebuli. Gotowe plastry mięsa podajemy z ziemniakami okraszonymi cebulką oraz z sałatką warzywną i ostrymi papryczkami. Smacznego !!!