Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47745
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165607
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 397
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 101
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47745
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165607
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 397
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 101
Składniki
Wymieszaj marynaty. Zalej nią udka i wstaw do lodówki na 3 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 200 st. C (funkcja grillowania). Przygotuj ostry sos, mieszając wszystkie . Wyjmij udka z marynaty i piecz ok. 20 minut. Od czasu do czasu je obracaj i polewaj odrobiną sosu.
Podawaj od razu, z resztą ostrego sosu i sałatką ziemniaczaną.Źródło: Olivia