Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 848
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5824
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9645
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 294
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 848
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5824
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9645
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 294
Składniki
Wymieszaj marynaty. Zalej nią udka i wstaw do lodówki na 3 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 200 st. C (funkcja grillowania). Przygotuj ostry sos, mieszając wszystkie . Wyjmij udka z marynaty i piecz ok. 20 minut. Od czasu do czasu je obracaj i polewaj odrobiną sosu.
Podawaj od razu, z resztą ostrego sosu i sałatką ziemniaczaną.Źródło: Olivia