Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4979
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34414
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2081
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113766
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4979
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34414
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2081
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113766
Składniki
Do garnka wlewamy ocet balsamiczny i miód, podgrzewamy. Gdy składniki sklarują się ze sobą dodajemy maliny. Kilka malin można odłożyć do późniejszej dekoracji. Gotujemy. Po około 5 min dodajemy wino. Gotujemy tak długo aż sos nie zrobi się gęsty. Wątróbkę smażymy na oleju kokosowym. Osobiście zawsze dodaję jedną-dwie łyżki oleju, a później podlewam wątróbkę wodą, w efekcie będzie bardziej ugotowana niż usmażona. Wątróbkę wykładamy na talerz, polewamy sosem, dekorujemy malinami i pociętą pietruszką. Polecam podawać ze świeżą, chrupiącą bagietką. Przepis i więcej zdjęć dostępny na blogu www.strongfitwomen.pl