Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 101
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1831
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 221
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 6318
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 101
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1831
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 221
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 6318
Składniki
Do garnka wlewamy ocet balsamiczny i miód, podgrzewamy. Gdy składniki sklarują się ze sobą dodajemy maliny. Kilka malin można odłożyć do późniejszej dekoracji. Gotujemy. Po około 5 min dodajemy wino. Gotujemy tak długo aż sos nie zrobi się gęsty. Wątróbkę smażymy na oleju kokosowym. Osobiście zawsze dodaję jedną-dwie łyżki oleju, a później podlewam wątróbkę wodą, w efekcie będzie bardziej ugotowana niż usmażona. Wątróbkę wykładamy na talerz, polewamy sosem, dekorujemy malinami i pociętą pietruszką. Polecam podawać ze świeżą, chrupiącą bagietką. Przepis i więcej zdjęć dostępny na blogu www.strongfitwomen.pl