Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 59
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 157
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 203
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 404
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 59
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 157
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 203
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 404
Składniki
Do garnka wlewamy ocet balsamiczny i miód, podgrzewamy. Gdy składniki sklarują się ze sobą dodajemy maliny. Kilka malin można odłożyć do późniejszej dekoracji. Gotujemy. Po około 5 min dodajemy wino. Gotujemy tak długo aż sos nie zrobi się gęsty. Wątróbkę smażymy na oleju kokosowym. Osobiście zawsze dodaję jedną-dwie łyżki oleju, a później podlewam wątróbkę wodą, w efekcie będzie bardziej ugotowana niż usmażona. Wątróbkę wykładamy na talerz, polewamy sosem, dekorujemy malinami i pociętą pietruszką. Polecam podawać ze świeżą, chrupiącą bagietką. Przepis i więcej zdjęć dostępny na blogu www.strongfitwomen.pl