Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z sosem szpinkowo-pomidorowym
blender ręczny
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4642
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34341
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2043
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113730
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4642
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34341
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2043
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113730
Składniki
ugotuj makaron
przekrój w pół i przesmarz pomidorki z odrobinką wody pólki puści sok
posiekaj szpinak i przesmarz na sucho do półki nie zmniejszy objętości o połowę gdy zmniejszy dolej śmietany gdy się zmieszają zakończ smażenie
wrzuć pomidorki i szpinak do jednej miski i zblenduj je na sos
daj sos na patelnię na sucho i dorzuć makaron, gdy sie idealnie zmiesza przełuż na talerz. GOTOWE