Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wykwintne pastrami z rukolą"
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3305
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 108
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3305
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 108
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Składniki
Pomidory i część zalewy zmiksować z czosnkiem, dodać parmezan, podprażone na patelni orzeszki i kolendrę.
Każdy plaster pastrami otoczyć w masie i zwinąć w rulonik z liśćmi rukoli. Tę wykwintną przekąskę z wołowiny serwować po schłodzeniu. Pasuje do ciemnego lub białego pieczywa, chrupiących grzanek i sałatek. Pastrami bez rukoli możesz także podać na ciepło.
Smak masy pomidorowej można wzbogacić łyżką ostrej musztardy i grubo mielonym kolorowym pieprzem.
ok. 35 minutŹródło: Twoje Imperium