Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wykwintne pastrami z rukolą"
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 936
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 322
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 147
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2675
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 936
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 322
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 147
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2675
Składniki
Pomidory i część zalewy zmiksować z czosnkiem, dodać parmezan, podprażone na patelni orzeszki i kolendrę.
Każdy plaster pastrami otoczyć w masie i zwinąć w rulonik z liśćmi rukoli. Tę wykwintną przekąskę z wołowiny serwować po schłodzeniu. Pasuje do ciemnego lub białego pieczywa, chrupiących grzanek i sałatek. Pastrami bez rukoli możesz także podać na ciepło.
Smak masy pomidorowej można wzbogacić łyżką ostrej musztardy i grubo mielonym kolorowym pieprzem.
ok. 35 minutŹródło: Twoje Imperium