Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i bardzo smaczne.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2628
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2628
Składniki
blaszke wysmarować olejem i ułożyc w niej kiełbasę
cebule obrać i pokroić w ósemki,czosnek również obrać
kiełbasę obłożyć cebulą i czosnkiem
wstawić do gorącego piekarnika i piec 50 minut,co jakiś czas kiełbaske nakłuwać wykałaczką
pod koniec pieczenia kiełbaskę posypać majerankiem i obłożyć pokrojoną papryką,piec jeszcze 5 minut.podawac z pieczonymi ziemniakami i sałatą z sosem winegret