Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bulgur, nasza ulubiona kasza. Tutaj w wersji fusion…czyli co się pod rękę nawinie, choć wszystko było przemyślane. Wyszło mega pysznie, nawet lepiej, niż się tego spodziewaliśmy.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 42
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18577
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7094
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30694
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 42
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18577
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7094
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30694
Składniki
Kaszę gotujemy na sypko. Soczewicę płuczemy, osączamy z wody. Kukurydzę osączamy z zalewy. Ser kroimy w kostkę. Szynkę kroimy w kostkę. Pomidory kroimy na paski. Oliwki kroimy na pół. Wszystkie składniki mieszamy, przekładamy do naczynia żaroodpornego. Oliwę miksujemy z posiekaną natką i przyprawą. Polewamy kaszę i zapiekamy 25 min w temperaturze 190°C. Przed podaniem ponownie mieszamy.