Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy ciepły weekend i już coś by się zjadło. Ale tym razem nie z grilla a z wędzoka (domowej wędzarni). Bez chemii i konserwantów. Zapach i smak mmmm...
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3852
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34218
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1635
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113653
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3852
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34218
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1635
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113653
Składniki
Żeberka umyć, pokroić. Posolić, popieprzyć i obłożyć obranym i pokrojonym w plasterki czosnkiem. Pozostawić na noc lub min.8 godz. Po tym czasie ściągnąć plasterki czosnku. Włożyć do wędzoka na 25 min. (wędzenie na ciepło). Jeść na ciepło lub zimno. SMACZNEGO!