Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ziemniaki z dziczyzną"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
na 4 porcjE:
Ziemniaki obierz i wraz z kiełbasą pokrój w plasterki. Paprykę oczyść z nasion i posiekaj.
Na patelni rozgrzej tłuszcz. Podsmaż przygotowane .
Naczynie żaroodporne wysmaruj tłuszczem i obsyp bułką tartą. Wyłóż warzywa i kiełbasę.
Jajka roztrzep z mlekiem. Wymieszaj z przyprawami.
Zalej w naczyniu i wstaw do piekarnika rozgrzanego do 220 °C. Piecz około 20 minut.
Gotową zapiekankę polej ketchupem.
urszula świeca z HrubieszowaŹródło: Super TV