Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimowe leczo, bo zamiast pomidorów jest przecier pomidorowy
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1536
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231940
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1536
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231940
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Składniki
Z parówek zdejmujemy osłonki. Kroimy je na cztery części. Warzywa myjemy i kroimy. Paprykę w kostkę. Warzywa podsmażamy na maśle przez 10 - 15 minut. Co jakiś czas podlewając wodą. Dodajemy parówki. I dalej podsmażamy. Na koniec dodajemy przecier pomidorowy oraz przyprawy do smaku. Podajemy gorące. W sezonie zamiast przecieru dodajemy świeże pomidory