Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimowe leczo, bo zamiast pomidorów jest przecier pomidorowy
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 119
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7842
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2851
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 119
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7842
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2851
Składniki
Z parówek zdejmujemy osłonki. Kroimy je na cztery części. Warzywa myjemy i kroimy. Paprykę w kostkę. Warzywa podsmażamy na maśle przez 10 - 15 minut. Co jakiś czas podlewając wodą. Dodajemy parówki. I dalej podsmażamy. Na koniec dodajemy przecier pomidorowy oraz przyprawy do smaku. Podajemy gorące. W sezonie zamiast przecieru dodajemy świeże pomidory