Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, łatwe, smaczne - wilgotne babeczki same znikają z talerza... Wykonasz je w mig bez użycia miksera, co jest przydatne gdy dzieci śpią... ;)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 793
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 926
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2823
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 793
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 926
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2823
Składniki
Sprawa jest prosta - w jednej misce mieszamy wszystkie suche składniki (oraz grubo siekana czekoladę), a w drugiej wszystkie mokre.
Delikatnie dosypujemy suche do mokrych mieszając szpatułką (nie mikserem!), wykładamy do foremek, pieczemy ok 20 minut w 170 stopniach.
Przestudzone babeczki możemy ozdobić rozpuszczoną na parze czekoladą z dodatkiem odrobiny masła, ew. odrobinka kawy rozpuszczalnej. Smacznego!