Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie<nie wliczając czasu pieczenia> i łatwe. Z tej porcji wyszły mi dwie średnie babki. Przepis pochodzi z proszku do pieczenia Gellwe ;DDD
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2813
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2813
Składniki
Na stolnicy połączyć ; mąke,proszek,sól i masło.Całość siekać aż powstaną grudki wielkości ziarenek ryżu.
Ubić jajka z cukrem,dodając 5 łyżek goracego mleka,cukier waniliowy i aromat
Stopniowo dosypywać mąke z masłem,ubijając do połączenia
Przelać do formy,piec w 170 stopniach,50 minut
Po upieczeniu posypać cukrem pudrem
Smacznego !:))