Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze się udaje i jest bardzo smaczne ;)
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2745
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1270
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 727
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 76
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2745
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1270
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 727
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 76
Składniki
Utrzeć margarynę z cukrem i cukrem waniliowym. Wymieszać mąkę z proszkiem do pieczenia. Dodawać do masy z margaryny na zmianę z jajkami (troche maki, jajko, troche maki, jajko... itp), miksując.Dodać ocet. Blachę wysmarować tłuszczem i posypać bułką tartą. Wylać ciasto. Ułożyć na powierzchni owoce. Piec godzinę w piekarniku nagrzanym do 180-200 st. C