Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lody truskawkowe na bazie jogurtu naturalnego, idealne na gorące dni.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Truskawki obieramy z szypułek, myjemy, wkładamy do pojemnika blendera. Dodajemy jogurt z cukrem i miksujemy. Zmiksowane składniki przelewamy do pojemniczków na lody, zamykamy pojemniczki pokrywkami z patyczkami i wstawiamy do zamrażalnika na kilka godzin. Po tym czasie możemy chłodzić się truskawkowymi lodami. Smacznego!!!