Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, najlepiej smakuje po 2 dniach.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Masło utrzeć, dodać cukier, jajka, resztę składników, wymieszać, zagnieść ciasto, rozwałkować na 3 placki. Orzechy z masłem, miodem i cukrem zagotować i lekko przestudzone wyłożyć na jeden placek. Miodowniki piec na złoty kolor
Mleko z cukrem zagotować, wsypać kaszę i gotować na wolnym ogniu ok 10 min, wystudzić. Utrzeć masło, dodać zimną kaszę i kilka kropli olejku
Przełożenie ciasta: ciasto, powidło, połowa masy, ciasto, powidło, masa, ciasto z orzechami