Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Muffiny lipowe"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
<strong>Przepis przysłała Dorota Wójcicka z Niepołomic</strong>
Torebki herbaty lipowej zaparz w pół szklanki wrzącej wody, ostudź. Miód, jeśli jest skrystalizowany, rozpuść, ostudź. Wszystkie zmiksuj.
Ciastem napełnij foremki do muffinek. Piecz 25 minut w temp. 180°C. Ostudź. Muffinki polej stopioną na parze czekoladą, posyp mielonymi orzechami włoskimi.Źródło: Chwila dla Ciebie