Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Murzynek ze śliwkami"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 919
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2818
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 919
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2818
Składniki
<strong>Przepis przysłała Jadwiga Kwiek z Faściszowej</strong>
Pół szklanki wody wlej do garnka. Dodaj cukier, margarynę i kakao. Podgrzej, rozpuść. Gotuj 3 min. Ostudź. Dodaj jajka, mąkę i proszek, połącz. Ciasto wlej do blaszki. Na wierzchu ułóż połówki śliwek.
Piecz 45 min w 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie