Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Placek śliwkowy z migdałami"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 782
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 125
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2810
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 782
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 125
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2810
Składniki
<strong>Przepis przysłała Kinga Marciniak-Łyda z Lublina</strong>
Margarynę stop, ostudź. Mąkę, cukier i proszek wymieszaj. Dodaj margarynę, jajka i płatki migdałowe, połącz. Śliwki przekrój na pół, wyjmij pestki, oprósz mąką. Ułóż w formie, zalej ciastem. Piecz 45 min w 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie