Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealne do popołudniowej kawki , nawet dla bardzo zabieganych
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2799
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2799
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę dodając sukcesywnie cukier. Gdy masa jest ubita , dodać resztę składników i delikatnie wmieszać je łyżką. Łyżką wykładać porcje na papier pergaminowy ułożony na blasze zachowując odstępy, Piec w temp.160 st. około 20 min wkładając do już rozgrzanego piekarnika.