Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryżowe babeczki :) mam nadzieje , że zasmakują Wam tak samo jak mi :) smacznego ...
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Składniki
1 . Zagotować mleko z cukrem i cukrem waniliowym . Dodać ryż i masło , gotować aż ryż wchłonie niemal całe mleko i zdjąć z ognia 2 . Żółtka i białka oddzielić . Białka ubić na sztywno . Wcześniej przygotowany ryż wymieszać z żółtkami i pianą . Przełożyć do foremek . Piec ok. 30 min w 180 * . Podawać polane sosem