Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 791
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2820
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 791
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2820
Składniki
maka,zoltka,proszek do pieczenia,cukier waniliowy,margaryna oraz cukier wymieszac i dokladnie zagniesc a nastepnie rowno ulozyc na blaszke podwijajac brzegi cukier,cukier waniliowy polaczyc z 3-ema jajami,dokladnie rozmiksowac,dodac ser,nastepnie olej,budyn,sok z cytryny ciagle miksujac na koniec dodac mleko i zmiksowana mase wlac na blaszke
piec w piekarniku w temp.200 st.przez 45 minut,nastepnie wlac na ciasto ubita piane z czterech bialek i trzech lyzek cukru pudru.piec 15 minut zycze smacznego