Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla ulubiencow kokosu ten sernik to prawdziwa delicja.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Składniki
Ciastka miksujemy razem z batonami bounty i laczymy z rozpuszczonym maslem.Tak otrzymana masa wykladamy dno tortownicy wylozonej papierem do pieczenia.
Ser miksujemy z cukrem,dodajemy kolejno zoltka,mleko kokosowe,wiorki,make ziemniaczana a na koncu bialka ubite na sztywna piane delikatnie mieszajac.Tak otrzymana mase wykladamy na spod ciasteczkowy po czym pieczemy w 180° 60' Maslo na polewe rozpuszczamy na wolnym ogniu dodajac rozdrobniona czekolade,mieszamy wszystko na jednolita mase i wylewamy na schlodzony sernik.