Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2718
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 711
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2718
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 711
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Składniki
Wszystkie składniki ciasta włożyć do miski i wymieszać mikserem. Przełożyć do tortownicy o średnicy 23 cm.
Na masę serową jajka ubić z cukrem na puch. Ciągle ubijając dodać ser, miękkie masło,sernix i mleko. Masę podzielić na dwie części. Do jednej dodać kajmak i dokładnie wymieszać mikserem.
Na ciasto wyłożyć jasną masę serową a na nią masę z kajmakiem. Piec 45 minut w piekarniku o temperaturze 180 stopni.