Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto na każdą okazję...Długo utrzymuje świeżość.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 778
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 912
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 123
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2806
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 778
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 912
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 123
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2806
Składniki
mąka+ margaryna+ jajka+ cukier+ soda- wyrobić ciasto. Podzielić na 2 części. Do pierwszej dodać 1 łyżkę miodu(wyrobić).Wlepić w blaszkę. Drugą część schłodzić w zamrażalniku. Na ciasto z miodem wyłożyć dżem.Na dzem- masę orzechową gorącą. MASA ORZECHOWA: 1/2 margaryny, 1/2 szkl. cukru, 2 łyżki miodu- rozgrzać w rondelku, dodać orzechy. Na to starkować ciasto z zamrażalnika. Piec 45min.