Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealne na upal. Jest to moja zmodyfikowana wersja tego deseru.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Gotujemy kisiel. Pod koniec gotowania dodajemy wisnie.
z kromek chleba odcinamy skorki. Maczamy chleb w soku z wisni i ukladamy w miseczkach. ( w wersji dla doroslych mozna dolac do soku nieco alkoholu)
do srodka miseczek wlewamy kisiel z owocami. Wierzch przykrywamy kromka chleba. Miseczki przykrywamy talerzykiem, mozna go odbciazyc czyms. Deser wkladamy do lodowki na kilka godzin. smacznego