Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche ciastka z dodatkami. Świetnie nadają się na przekąskę w pracy.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2799
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2799
Składniki
Wszystkie składniki wsypać do miski i wyrobić.
Stolnicę podsypać mąką, odrywać kawałki ciasta, zrobić wałek i kroić na jednakowe kawałki. Następnie spłaszczać dłonią.
Ciastka układać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Nagrzać piekarnik do 180 st. i piec na złoty kolor (ok. 20 min.) Życzę przyjemnych chwil z moimi ciastkami ;)