Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie w wykonaniu ciasto z rabarbarem
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 790
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 790
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Jajka ubijam z cukrem na puszystą masę wlewam olej miksuje i dodaje make z proszkiem do pieczenia łącze wszystko. Gotowe ciasto wlewam do formy wyłożonej papierem do pieczenia równam.
Rabarbar myje obieram kroje w drobne kawałeczki mieszam i wykladam na ciasto ,ja dałam jeszcze kruszonkę bo miałam z imago ciasta mi zostało ale można bez. Ciasto piekłam 35 minut w 200 stopniach na środkowej półce bez termo obiegu. Gorące ciasto posypuje cukrem pudrem i czekam za ostygnie po dokładne wykonanie zapraszam na film. Smacznego.