Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekane banany"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 919
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 919
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
Wiórki kokosowe podsmaż na patelni na złoty kolor. Odstaw do wystudzenia. Banany obierz i przekrój wzdłuż. Na patelnię wlej odrobinę oleju i usmaż banany z każdej strony po 3 minuty, aż będą brązowe.
Bitą śmietanę przygotuj według przepisu na opakowaniu i wymieszaj z wiórkami kokosowymi. Banany posyp cynamonem i podawaj z bitą śmietaną.Źródło: Na żywo