Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2829
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2829
Składniki
Z mąki,1 szklanki cukru,4 żółtek,pół kostki margaryny,proszku do pieczenia i śmietany zagnieść ciasto.Rozciągnąć na dużej blaszce i upiec na złoty kolor.
Jabłka utrzeć i usmażyć.Pod koniec dodać pół kostki margaryny i trochę cukru.Na gorące ciasto położyć ciepłe jabłka, na to pianę ubitą z 4 białek i pół szklanki cukru.
Całość wstawić do piekarnika i zapiec 10 minut.Następnie odstawić w zimne miejsce