Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Awokado nadziewane tuńczykiem"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Awokado przekrój wzdłuż na pół i wydrąż. Skrop sokiem z cytryny. Ogórki i miąższ z awokado pokrój w grubą kostkę. Seler pokrój w plastry. Polej wszystko sokiem z cytryny. Dodaj osączonego tuńczyka. Dopraw i wlej olej. Wymieszaj.
Nadzienie wstaw do lodówki na 15 minut. Następnie wyłóż je do owoców awokado.Źródło: Takie jest życie