Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Awokado nadziewane tuńczykiem"
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1105
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1105
Składniki
Awokado przekrój wzdłuż na pół i wydrąż. Skrop sokiem z cytryny. Ogórki i miąższ z awokado pokrój w grubą kostkę. Seler pokrój w plastry. Polej wszystko sokiem z cytryny. Dodaj osączonego tuńczyka. Dopraw i wlej olej. Wymieszaj.
Nadzienie wstaw do lodówki na 15 minut. Następnie wyłóż je do owoców awokado.Źródło: Takie jest życie