Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczne babeczki. Jedna ma około 60 kcal.
Mikser, blender, pojemnik, piekarnik, foremka, łyżka
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 565
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16842
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 643
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 565
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16842
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 643
Składniki
Ubijamy białka z dwóch jajek na puszystą pianę.
Do ubitych białek dodajemy żółtka z dwóch jaj i dalej ubijamy.
Dodajemy mąkę, szpinak, ksylitol, oliwę oraz proszek do pieczenia i znowu miksujemy.
Do masy dodajemy gruszkę pokrojoną w kosteczkę i mieszamy całość łyżką.
Masę na babeczki wylewamy do formy. Dokładamy na każdą po kilka sztuk borówek. Z podanych składników powinno wyjść 6 mniejszych babeczek. Pieczemy 25 min w piekarniku rozgrzanym na 180 stopni. Smacznego !