Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spróbuj a sama się przekonasz,że warto upiec taką babeczkę:)
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2889
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 79
Przepis na proste i szybkie w przygotowaniu kluseczki z twarogu, mąki i jajek...
Odsłon: 1392
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 12538
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2889
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 79
Przepis na proste i szybkie w przygotowaniu kluseczki z twarogu, mąki i jajek...
Odsłon: 1392
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 12538
Składniki
Ucieramy margarynę z cukrem i całymi jajkami dodajemy cukier waniliowy,rum i sól. Następnie wsypujemy przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia.Ciasto podzielić na dwie części.Do jednej dodać startą czekoladę,kakao i mleko,wymieszać.Do drugiej części dodać budyń i jogurt,wymieszać. Nakładać na przemian ciasto jasne i ciemne do foremki z kominkem.Piec w temp.180 stopni przez 45-50 min.