Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spróbuj a sama się przekonasz,że warto upiec taką babeczkę:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2652
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2913
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2652
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2913
Składniki
Ucieramy margarynę z cukrem i całymi jajkami dodajemy cukier waniliowy,rum i sól. Następnie wsypujemy przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia.Ciasto podzielić na dwie części.Do jednej dodać startą czekoladę,kakao i mleko,wymieszać.Do drugiej części dodać budyń i jogurt,wymieszać. Nakładać na przemian ciasto jasne i ciemne do foremki z kominkem.Piec w temp.180 stopni przez 45-50 min.