Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spróbuj a sama się przekonasz,że warto upiec taką babeczkę:)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 916
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9137
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 916
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9137
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Ucieramy margarynę z cukrem i całymi jajkami dodajemy cukier waniliowy,rum i sól. Następnie wsypujemy przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia.Ciasto podzielić na dwie części.Do jednej dodać startą czekoladę,kakao i mleko,wymieszać.Do drugiej części dodać budyń i jogurt,wymieszać. Nakładać na przemian ciasto jasne i ciemne do foremki z kominkem.Piec w temp.180 stopni przez 45-50 min.