Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza babka piaskowa jaką robiłam. Po kilku dniach nadal jest pyszna i rozpływa się w ustach.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 44
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3575
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 126
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 852
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 44
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3575
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 126
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 852
Składniki
Mąki przesiać. Masło utrzeć z cukrem na puch. Do masy maślanej dodawać jajka jedno po drugim i miksować każde przez około minutę. Dodać cukier wanilinowy, ocet i olej. Zmiksować do połączenia składników. Dodać przesiane mąki i wymieszać szpatułką. Formę o średnicy około 26 cm wysmarować masłem i oprószyć mąką. Piec 40-50 minut w 180 stopniach.